Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Haarlem

BBQ bestellen Haarlem

Lunch bestellen Haarlem

Brunch bestellen Haarlem

Stamppot bestellen Haarlem

Gourmetten bestellen Haarlem

Hapjes bestellen Haarlem

High Tea bestellen Haarlem

Tapas bestellen Haarlem

Italiaans bestellen Haarlem

Grieks bestellen Haarlem

Desserts bestellen Haarlem

Walking dinner Haarlem

Food truck Haarlem

Snackwagen Haarlem

Borrel bestellen Haarlem

Live Cooking Haarlem

In Haarlem, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Start uw gastronomische avontuur met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met een scala aan opties, van Italiaans tot Grieks, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Haarlem, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.