Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Haarlem

BBQ bestellen Haarlem

Lunch bestellen Haarlem

Brunch bestellen Haarlem

Stamppot bestellen Haarlem

Gourmetten bestellen Haarlem

Hapjes bestellen Haarlem

High Tea bestellen Haarlem

Tapas bestellen Haarlem

Italiaans bestellen Haarlem

Grieks bestellen Haarlem

Desserts bestellen Haarlem

Walking dinner Haarlem

Food truck Haarlem

Snackwagen Haarlem

Borrel bestellen Haarlem

Live Cooking Haarlem

In Haarlem, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Start uw gastronomische avontuur met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Haarlem, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.