Tapas bestellen Haarlem

De uit de Spaanse cuisine afkomstige tapa (meervoud tapas) is oorspronkelijk bedoeld als een aperitiefje, een hapje om de eetlust op te wekken. Maar de tapas zijn zo populair geworden, dat ze eigenlijk op allerlei manieren worden genuttigd: niet alleen als aperitief, maar ook als hapje bij de borrel, of zelfs als warme maaltijd. Voor wat voor soort gelegenheid u ook tapas wilt bestellen in Haarlem, bij de lokale Haarlemse catering kunt u altijd goed terecht.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat voor soort hapjes zijn tapas eigenlijk?!

Er zijn honderden verschillende tapas waarbij iedere regio zijn eigen specialiteiten heeft. Enkele voorbeelden van oorspronkelijke Spaanse tapas zijn:
Calamares: heerlijke gefrituurde inktvisringen.
Natuurlijk zijn deze vier voorbeelden een magere greep uit alle mogelijkheden, maar vraag uw cateraar wat deze zoal kan bieden.

 

Wat kan de catering in Haarlem nog meer voor u betekenen?

Gaat u al watertanden bij het lezen over al dat lekkers? Niet alleen voor overheerlijke tapas kunt u via deze website terecht bij de lokale cateraar. Wij bieden een ruime selectie, maar dan ook zeer veel meer.

 

 • Wat dacht u van een grillfeest in Haarlem? De lokale cateraar kan heerlijke BBQ-schotels voor u klaarmaken, helemaal naar wens. U bepaalt welke en hoeveel soorten vlees en vis er in de schotel gaan. Als u liever vegetarisch wilt genieten, zijn er diverse heerlijke vegetarische opties beschikbaar.

 

• Een culinaire belevenis gourmetten in Haarlem is ook een mogelijkheid om te genieten van diverse soorten vlees, vis en vegetarische gerechten. Het is een feestelijk samenzijn en doordat er steeds kleine hapjes in de gourmet pan gaan, kan het avondvullend zijn. Daarbij is gourmetten geschikt voor elk gezelschap. Sommige mensen houden nu eenmaal niet van grote stukken vlees of vis en vinden het prettiger om kleine stukjes te eten. Maar ook de grote eter kan zijn honger goed bevredigen met een ruime keuze aan kleine hapjes en bijgerechten, zoals brood, salades en groenten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis
• Wie op zoek is naar “voor elk wat wils”, maar liever eten wil dat klaar is om geserveerd te worden, kan een buffet bestellen in Haarlem. Dit is ideaal voor events, feesten en partijen. U bepaalt zelf hoeveel soorten gerechten u wilt en welke dat zijn.

• Een andere mogelijkheid om uw gasten verschillende soorten eten aan te kunnen bieden is de food truck in Haarlem. Dit is een unieke manier om uw feest of event een gezellige sfeer te geven. De food truck brengt een soort “street food” gevoel. En dat is het natuurlijk ook, want food trucks vindt men overal ter wereld met de lekkerste “street food” gerechten in hun aanbod.

• Het hoeft echter bij de cateraar niet om volledige warme maaltijden te gaan. Ook voor de lunch in Haarlem is de lokale cateraar uw perfecte partner. Dit kunnen smakelijke sandwiches zijn, maar ook voor een uitgebreide chique lunch draaien we de hand niet om.

• Nu we het toch over chique hebben: wat dacht u van een High Tea bestellen in Haarlem? Van oorsprong Engels, maar helemaal hip in Haarlem. Van een High Tea kunt u genieten met gezin, vrienden, collega’s. U zoekt op de website uit welke zoete, maar ook hartige hapjes u wilt en de cateraar komt het leveren waar en wanneer u wilt.

• Behalve de eerder genoemde tapas, leveren wij uiteraard ook andere hapjes. Van het bestellen van eenvoudige hapjes in Haarlem voor diverse gelegenheden tot wat luxere hapjes voor een speciale gelegenheid.

• Bent u van plan om een borrel in Haarlem te organiseren? Vraag wat de cateraar voor u kan betekenen. Een assortiment aan borrelgerechten kan uw gasten zeker bekoren.

• Maar ook voor de mensen met een zoete tand is de cateraar uw partner: wilt u uw gasten na de BBQ, gourmet of het buffet nog een lekker dessert in Haarlem aanbieden? Kijk naar het uitgebreide aanbod van lekkere nagerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Producten van hoge kwaliteit

Voor wat voor feest of bijeenkomst u ook catering in Haarlem wilt bestellen, wanneer u via onze website uw bestelling plaatst, kunt u er zeker van zijn dat u producten krijgt die van hoge kwaliteit zijn en die strikt volgens sanitaire normen zijn bereid.

 

Tevens, wilt u voordat u gaat bestellen eerst een kosteloze prijsopgave? Dat kan natuurlijk ook! Laat het ons weten en wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.