Koningsdag Haarlem


Koninginnedag is een van de grootste feesten van het jaar in Haarlem, veel mensen komen op af, de stad barst van de drukte. Als je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Haarlem je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een brunch of diner, of zelfs gewoonweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens in te delen. Ons assortiment is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en leveren het voedsel en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Haarlem.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je een offerte wilt aanvragen, kun je dit op deze site doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, veganistisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de opdracht bevestigen, ook dit kun je op onze website regelen. Selecteer je voorkeuren, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het iDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Haarlem?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Haarlem
Buffet bestellen Haarlem
High Tea bestellen Haarlem
Tapas bestellen Haarlem
Lunch bestellen Haarlem
Gourmetten bestellen Haarlem
Borrel bestellen Haarlem
Italiaans bestellen Haarlem
Grieks bestellen Haarlem

Het is duidelijk, we hebben echt van alles in huis, om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Haarlem: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, of gewoon thuis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.